Korte kapsels 2014

De collectie moderne kapsels is zo veelzijdig. Je hebt genoeg lange kapsels maar ook de korte kapsels zijn tegenwoordig erg stijlvol. Er zijn ontelbaar veel kapsels en kapsels die de moeite waard zijn om te worden gekopieerd maar nu geef ik je een kijkje op deze populaire korte kapsels 2014 dat geliefd is bij sterren en andere beauty’s.

1 2

Kort kapsels zijn een van de meest gekozen stijl in Hollywood en miljoenen vrouwen doen hier aan mee. Er zijn vele redenen waarom meisjes kiezen voor een kort kapsel. Het behoeft weinig onderhoud en het is stijlvol, sexy en makkelijk om in model te brengen . Als ik je heb overgehaald om korter te gaan dan kun je kijken tussen deze populaire korte kapsels voor 2014 en kies de beste voor de komende make over.

Emma Watson verraste ons door het dragen van een kort pixie kapsel en ik moet zeggen dat ik het erg goed vindt staan bij haar. Dit pixie kapsel is geschikt voor vrijwel alle haar texturen en gezichtsvormen. Als je een druk schema hebt en niet veel tijd kan besteden aan je haar dan is een elegant en eenvoudig kapsel gemakkelijk om te hebben.

Halle Berry liep ook over de rode loper met haar sexy korte pixie . Als u dit soortgelijke kapsel hebt gebruik dan een speciale texturizer of styling gel om stekelige stijl te creëren. De korte pixie ziet er cool uit maar als je niet klaar bent voor een dergelijke dramatische veranderingen dan kun je je haar wat langer houden.

3 Spike TV's Guys Choice - Arrivals

Al deze stijlen zijn geschikt voor vrouwen en meisjes van alle leeftijden, maar als je op zoek bent naar meer elegante ontwerpen dan kun je kiezen voor de meer stijlvollere kapsels die hier getoond worden.